Detacheren

Wat houdt de dienstverlening detacheren in?

Zodra u als opdrachtgever een werknemer niet direct op contract wilt nemen maar deze wel de zekerheid van een contract wilt bieden, dan is detacheren de ideale inleenconstructie. Gedurende een contractueel overeengekomen werkperiode neemt HelloFlex People 300 BV (KvK 32136746), handelend onder de naam BaanZeker Services werknemers in dienst en detacheert deze binnen uw organisatie.

Detacheren is dan ook gelijk aan de dienstverlening uitzenden met één groot verschil. Bij detacheren ontvangt de werknemer geen uitzendovereenkomst maar een contract voor bepaalde tijd zonder uitzendbeding. Middels detacheren kiest u voor de flexibiliteit van het werken met flexkrachten en de zekerheid van het werken op contractbasis.

Voor wie is de dienstverlening detacheren interessant?

Mocht u binnen uw organisatie vakkundig en goed gemotiveerd personeel nodig hebben om tijdelijke werkzaamheden op te vangen, dan is detacheren interessant. Veelal betreft dit piekperiodes, projectwerkzaamheden of eventuele vervanging gedurende ziekte of zwangerschap.

Uw voordelen van de dienstverlening detacheren:

  • Via BaanZeker kunt u op korte termijn beschikken over hoog opgeleid personeel.
  • Er is sprake van een tijdelijke binding omdat de duur van de overeenkomst vooraf bepaald wordt.
  • Detacheren is een ideale combinatie van flexibiliteit en zekerheid.
  • Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) zijn niet meer van toepassing.

Interesse?

Mocht u onder andere geïnteresseerd zijn in de dienstverlening Detacheren maar nog een aantal vragen hebben? Schroom niet en neem voor verdere informatie contact op met BaanZeker.

Postbus 233 | 6040 AE Roermond
T. 0475-856600 | M. 06-46977484
www.baan-zeker.nl
info@baan-zeker.nl