Ga voor zeker, punt

Welkom bij BaanZeker! Graag stel ik mij even aan u voor...

 

Maakt u kennis met BaanZeker dan maakt u automatisch kennis met Cindy Vilters. Zelfstandig ondernemer en trotse eigenaar van BaanZeker. Ik ben al 20 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling, gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. 

In 1998 had ik mijn Hbo-opleiding Informatie Dienstverlening en Management afgerond, mijn diploma op zak en was beschikbaar voor de arbeidsmarkt. Ik solliciteerde dan ook voor de functie van intercedente binnen een grote franchiseorganisatie en werd aangenomen. Na 9 jaar gewerkt te hebben als intercedente, vervolgens Unit Manager en uiteindelijk 6 jaar als vestigingsmanager van een tweetal regionale bureaus, besloot ik in 2013 om een eigen bedrijf te starten. Ik heb in de afgelopen jaren alle facetten van het 'uitzendvak' leren kennen en waarderen. En ik kan wel stellen dat het mijn passie is!

Ik heb voor en met het MKB gewerkt en diverse ondernemers van dichtbij meegemaakt. Mijn netwerk is uitgebreid, mijn inlevingsvermogen groot en ik meen door mijn ervaringen te begrijpen welke (personeel)behoefte een ondernemer heeft. Daarnaast heb ik honderden werkzoekenden gesproken die er met name bij gebaat waren  dat ik een passende baan en werkomgeving voor ze vond. Het verzorgen van dé match (de juiste kandidaat op de juiste plek) geeft me steeds weer voldoening. Ik zorg er dan ook graag voor dat beide partijen vinden wat ze zoeken. 

Regelmatig vraag ik wat een klant, of dit nu een werkzoekende of een ondernemer is, verwacht van BaanZeker. Ik wil u dit graag bieden, met name één aanspreekpunt, een tijdige en correcte terugkoppeling, snelheid van handelen, kennis en kunde en een correcte administratie.

Bent u geïnteresseerd dan neem contact op met BaanZeker.