Ga voor zeker, punt

HR-DIENSTEN

Ga voor zeker, punt.

De opdrachtgevers van BaanZeker zijn zeer verschillend. Van grote organisaties, bedrijven binnen het MKB, tot aan snelgroeiende starters. Elk met hun eigen diensten of producten, werkzaamheden, problematieken en doelstellingen. Organisaties moeten continu meebewegen met de snel veranderende markt en technologie. En dat betekent voor uw personeel dat ook zij voortdurend moeten meeveranderen. Vanzelfsprekend heeft dit invloed op de personele bezetting binnen uw organisatie.

Baanzeker kan u helpen met de instroom van nieuw personeel middels Uitzenden, Detacheren of Werving & Selectie. Kent uw bedrijf pieken en dalen dan is het creëren van een flexibele schil middels uitzenden of payrolling wellicht een optie. Echter elke organisatie heeft behalve instroom ook met uitstroom te maken. Soms vindt de uitstroom plaats op initiatief van de werknemer, soms omdat de werkgever graag wilt dat elkanders wegen zich scheiden. BaanZeker kan u hierin ondersteunen middels de dienst Outplacement.

Helder is dat op het moment dat u personeel in dienst heeft, er HR-zaken aan de orde zijn. Omdat uw medewerkers ernaar vragen, omdat u een goed werkgever wilt zijn of omdat de wetgeving dit eist. Wilt u even sparren betreffende een vraagstuk op personeelsgebied, heeft u simpelweg ondersteuning nodig bij het opstellen van een functieprofiel of ontvangt u graag een arbeidsovereenkomst op maat. Bel gerust, wij helpen u graag!