Ga voor zeker, punt

Documenten kandidaat

Het is voor u als sollicitant belangrijk om te weten welke voorwaarden van toepassing zijn zodra u gebruik wenst te maken van de diensten van BaanZeker.

Wat mag ik verwachten? Zijn er kosten verbonden aan de dienstverlening van BaanZeker? En wat gebeurt er met mijn gegevens, met mijn cv? Uiteraard behandelt BaanZeker uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Voor verdere informatie verwijzen wij naar de Algemene voorwaarden kandidaat en de Privacyverklaring van BaanZeker. Beide documenten zijn te downloaden via onderstaande buttons.

 

    Algemene voorwaarden kandidaat   Privacyverklaring BaanZeker

 

NBBU-CAO voor uitzendkrachten

De rechtspositie en de arbeidsvoorwaarden van de uitzendkracht zijn geregeld in de CAO van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU-CAO voor uitzendkrachten is hieronder in een taal naar keuze te downloaden. 

 

     NBBU-CAO voor uitzendkrachten      NBBU-CAO - Engels      NBBU-CAO - Duits      NBBU-CAO - Polish 

 

Documenten opdrachtgever

Voor alle diensten, die door BaanZeker aangeboden worden aan een opdrachtgever, zijn de Algemene voorwaarden van BaanZeker van toepassing. U kunt de Algemene voorwaarden hier downloaden.

 

    Algemene voorwaarden BaanZeker 

 

Backoffice - Uitzenden, Detacheren en Payrolling

Voor de diensten Uitzenden en Detacheren werken wij samen met ons externe administratiekantoor BaanZeker Services, een handelsnaam van HelloFlex People 300 BV (KvK 32136746). Voor de dienst Payrolling werken wij samen met onze backofficepartner Payper. Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA geregistreerd, NIRPA geregistreerd en lid van HR Open Standards. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Op de dienstverlening zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.