Ga voor zeker, punt

BAANZEKER & TIMMERBEDRIJF HAR PUTS, AL 9 JAAR EEN MOOIE SAMENWERKING

13/07/2022

TROTS!

BaanZeker bestaat dit jaar al 9 jaar. Tjonge, wat vliegt de tijd en wat voor een fijne en waardevolle samenwerkingen zijn er de afgelopen jaren ontstaan en verder uitgebouwd. Timmerbedrijf Har Puts is één van de opdrachtgevers waar ik al vanaf de start van BaanZeker mee samenwerk. En ook nu weer kan ik melden dat Ruud en Sjuul Puts een medewerker van BaanZeker over hebben genomen en een arbeidsovereenkomst hebben aangeboden. En dat maakt toch een beetje trots.

Huyb Driessen is op 1 oktober 2021 gestart bij Timmerbedrijf Har Puts in de functie van chauffeur. Huyb is correct, toont een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is een goed chauffeur, ziet werk liggen en zijn wagen is altijd opgeruimd en netjes. Kortom, Huyb is een gewaardeerde collega binnen het team van Timmerbedrijf Har Puts. En inmiddels is hij dan ook rechtstreeks in dienst bij 'Puts uit Maasbracht'!

Huyb, bedankt voor je vertrouwen in BaanZeker en je inzet. Jullie begrijpen dat ik het niet kon nalaten om even plaats te nemen in 'zijn wagen'. En echt niet alleen maar omdat ik t.o.v. beide mannen een 'smurf' ben! 

Foto: v.l.n.r. Huyb Driessen, Cindy Vilters (eigenaar BaanZeker) en Sjuul Puts (Technisch Directeur Timmerbedrijf Har Puts).

#baanzeker #timmerbedrijfharputs #contractaangeboden #fijnecollega #dankbaar #trots #dejuistematchtussenwerkgeverenwerkzoekendeblijftmooi

Foto 1