Ga voor zeker, punt

Op zoek naar nieuw personeel?

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, tijdelijk gespecialiseerd personeel of is er sprake van een piekperiode binnen uw organisatie dan bent u bij BaanZeker aan het juiste adres.

BaanZeker werkt voor en met bedrijven in de regio Limburg en een gedeelte van Noord-Brabant. Wij hebben diverse ondernemers van dichtbij meegemaakt en begrijpen dan ook goed dat toegewijd en bekwaam personeel vaak het verschil vormt tussen uw bedrijf en uw concurrent(en). In lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie, verzorgt BaanZeker graag voor u het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk.

Het werven en selecteren van personeel is een vak en kost veel tijd. Dus wellicht is het verstandig om dit aan BaanZeker uit te besteden en uw aandacht te richten op uw core business. Vanzelfsprekend gaan wij voor u aan de slag op basis van 'no cure no pay'. 

Diensten

Onze diensten zijn onder te verdelen in Uitzenden, Payrolling, Detacheren, Werving & Selectie, Outplacement en HR-diensten.

Onderscheidend vermogen BaanZeker

Maakt u kennis met BaanZeker, dan maakt u kennis met een solide  partner als het gaat om het invullen van uw personeelsvraagstukken. Ons netwerk, expertise en ervaring maken elke keer weer het verschil.

BaanZeker biedt u één aanspreekpunt, kennis en kunde, een tijdige terugkoppeling en een correcte administratie. Door 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling te combineren met persoonlijke aandacht streeft BaanZeker naar de juiste match tussen werkzoekende en opdrachtgever.

Aanmeldformulier

Heeft u een vacature of een vraag? Met behulp van het aanmeldformulier kunt u op eenvoudige wijze uw gegevens achterlaten en eventueel een functieomschrijving uploaden. Wij zullen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u opnemen.

 

Naar het aanmeldformulier