Opdrachtgevers

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, tijdelijk gespecialiseerd personeel of is er sprake van een piekperiode binnen uw organisatie dan bent u bij BaanZeker aan het juiste adres.

BaanZeker werkt voor en met het MKB en heeft diverse ondernemers van dichtbij meegemaakt. Mede door deze ervaringen begrijpen wij goed welke (personeel)behoefte een ondernemer heeft. In lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie of onderneming, verzorgt BaanZeker graag voor u het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Het werven en selecteren van personeel is een vak en kost veel tijd. Dus wellicht is het een optie om dit uit te besteden en uw aandacht te richten op uw corebusiness.

BaanZeker onderscheidt zich door deskundigheid, inlevingsvermogen, snelheid van handelen en kwaliteit. Door 15 jaar ervaring binnen de uitzendbranche te combineren met persoonlijke aandacht streeft BaanZeker naar de perfecte match tussen de werkzoekende en opdrachtgever.

Specialismen

Uitzenden, Payrolling, Detacheren, Werving & Selectie, Outplacementtrajecten en HR-diensten.

Aanmeldformulier

Heeft u een vacature of een vraag? Met behulp van het aanmeldformulier kunt u op eenvoudige wijze uw gegevens achterlaten en eventueel een functieomschrijving uploaden. Wij zullen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u opnemen.